Privatni časovi nemačkog jezika online- Kontroll

Da li su Vama potrebni časovi nemačkog jezika da biste poslovno napredovali ili usavršili svoje postojeće zanje? Ili Vam je potreban nemački jezik za početnike? Ukoliko želite da savladate ovaj jezik na najbolji način, tu smo da Vam obezbedimo profesora koji je maternji govornik nemačkog jezika. Naši profesori su svi završili studije na Filološkom fakultetu u BeograduUčenje nemačkog jezika a1 ili a2 b1 ili b2. U dogovoru sa profesorom odlučujete koji nivo želite da postignete. Uz njegovu pomoć a vaš trud i zalaganje, bez problema ćete stići do cilja.

Trenutno pružamo mogućost za učenje nemačkog jezika online, odnosno učenje putem skype -a.

Ukoliko Vam ne treba klasičan kurs nemačkog jezika gde se radi u grupi i niste vezani za Beograd, onda su ovo časovi za Vas. Bilo da ste u Beogradu ili ne, privatni časovi nemačkog se održavaju online. Profesor se posvećuje Vama čime se osigurava brz napredak.

Časovi nemačkog jezika cena privatni individualni časovi 1500 din (dva školska časa- 90 min.)

Najveća prednost u ovakvom radu je ta što se profesor u potpunosti prilagodjava vašem tempu učenja i potpuno je usmeren na Vas čime je učenje nemačkog jezika u mnogome olakšano. Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezano za privatne časove ili za kurs nemačkog jezika online, stojimo Vam na raspolaganju!